Full abonnement pakket voor uw volledig wagenpark!

Ongetwijfeld heeft u reeds van de Carwash Dodane filialen gehoord. Naast onze gekende wastunnels (100 wagens/uur) en onze Dodane Car Wellness Center hebben wij onlangs te Ninove ook onze eerste Cam-Wash geopend!

Personen wagens, camionettes (alle type voertuigen tot 2m70 hoog!), Jeeps, monovolumes, noem maar op, we doen het!

Afhaling van wagens, een vervang wagen, interieurs, VIP behandelingen (diepte reinigingen, ontvetting, zetels restylen, cabrio daken, leder behandelingen, ontgeuren, simoniseren,… ) we doen het allemaal!

Uw voertuig geven wij zijn oorspronkelijke uitstraling terug. Zo wordt uiteraard de herverkoop prijs van een tweedehandsvoertuig serieus geherwaardeerd.
 ok de teruggave van een Leasing wagen in perfecte staat verzorgen wij.

Met ons uniek en voordelig abonnement systeem – de Washing Card Dodane— laten wij zo uw volledig wagenpark opnieuw glanzen!

Interesse? Stuur ons een berichtje via het contactformulier.

Full abonnement pakket voor uw volledig wagenpark!
Eerste Cam-Wash in België!

Eerste Cam-Wash in België!

Als primeur in België lanceert Dodane Carwash de allereerste Cam-Wash. Met onze geavanceerde technologie en uitgebreide faciliteiten bieden we een eersteklasreiniging ongeacht de grote van uw voertuig!

Onze Cam-Wash is ontworpen voor extra grote voertuigen en camionetten tot 2m70 en ook dakdragers vormen geen probleem.

Volg ons op social media om de opening van onze Cam-Wash niet te missen!

Word Gold VIP Customer

Beste Klant,

Onze Car Wellness Center kent een enorm succes en onze cliënteel beseft meer dan ooit dat een perfect onderhouden wagen een meer dan winstgevende investering is.

Wenst u dat uw wagen zijn waarde behoudt ?


Dan hebben wij nu een hele originele formule om u het hele jaar door een topgevoel te bezorgen telkens u in uw glanzend voertuig stapt !
Met deze formule krijgt u van ons een Gold VIP-pas: een jaarabonnement met tal van voordelen en een jaarlijks VIP behandeling, geldig in al onze vestigingen!
Ontdek al de voordelen hieronder.

Interesse? Stuur ons een berichtje via het contactformulier.

Word Gold VIP Customer
Dodane Edingen is volledig gerenoveerd!

Dodane Edingen is volledig gerenoveerd!

Kom onze volledig gerenoveerde carwash in Edingen ontdekken: zo werd de wasstraat aangepast met de nieuwste technologie, heb je nu ook ons 'Gold programma' in Edingen én bieden wij gratis manuele naverzorging! 
Wanneer kom jij langs?

Dodane promo interieur pack!

Geniet nu de hele zomer lang van een korting op ons interieur pack! Wat houdt dit in?
- 2 dashboard & zetel geïmpregneerde handschoenen
- 1 luchtverfrisser
- 1 vensterreiniger

Nu voor € 4,00! 

Vraag ernaar in jouw Dodane-vestiging! 

Dodane promo interieur pack!
Wij kunnen uw wagen volledig desinfecteren!

Wij kunnen uw wagen volledig desinfecteren!

Wij kunnen uw wagen ook volledig DESINFECTEREN bij Dodane Car Wellness Center in Ninove!

Anti-bacteriële OZON behandeling + buiten wassing Gold + manuele reiniging / ontsmetting binnenkant:
€ 75 incl. BTW (1 uur werk)
Op afspraak: 054 56 86 56

Hoogwaardige droogdoek met gratis omruilservice!

Hoe werkt het? U koopt eenmalig een droogdoekje (€ 2). Iedere wasbeurt ruilen we uw vuil doekje gratis in tegen een gewassen zuiver doekje, en dit iedere wasbeurt opnieuw.

Hoogwaardige droogdoek met gratis omruilservice!
Gratis stofzuigen na elke wasbeurt

Gratis stofzuigen na elke wasbeurt

Wist je dat je na elke wasbeurt bij Dodane gratis mag gebruik maken van onze stofzuigers? En dat is nog niet alles: ook jouw matten kan je gratis reinigen

Ontdek DIPROF

The Ultimate Car Protection Shield!

Dodane innoveert constant en stelt als eerst in België DIPROF voor! Voor maar € 2 extra kan je upgraden en genieten van de glanzende bescherming met DIPROF.

Ontdek hier meer over DIPROF!

Ontdek DIPROF
Interieurdoekje bij elke GOLD-wassing!

Interieurdoekje bij elke GOLD-wassing!

Bij het GOLD programma verkrijgt u telkens een gratis Kenotek Pro doekje.
Laat ook uw intérieur glanzen !

Dodane, ook voor bedrijven

Een bedrijf leiden, daar komt heel wat bij kijken. Maak het u iets makkelijker en laat het reinigen van uw wagenpark aan ons over. Wij reinigen zowel het interieur als het exterieur van uw bedrijfswagen of wagenpark. Kraaknette wagens, daar mag u zich bij ons aan verwachten.

Maak gebruik van onze bedrijvenservice en geef niet enkel uw wagen maar meteen ook uw bedrijfsimago meer glans. Contacteer ons vandaag nog voor een offerte op maat.

Dodane, ook voor bedrijven
Dodane heeft een BBRV Keurmerk

Dodane heeft een BBRV Keurmerk

Een carwash met het BBRV Keurmerk verbindt zich ertoe op een duurzame en milieubewuste manier auto’s te wassen. De werknemers voldoen aan de sociale regelgeving en de wetgeving omtrent oa milieu wordt nageleefd. Ook streeft een Keurmerk Carwash ernaar om een aangename omgeving voor de klant en zijn voertuig na te streven.

Professionele autowasbedrijven beschermen met officieel goedgekeurde maatregelen het milieu. Door aanzienlijke investeringen in afvalwater- en proceswatertechnieken wordt er verhinderd dat schadelijke stoffen in het grondwater terechtkomen. Daarbij komt dat het naleven van deze maatregelen doorlopend gecontroleerd wordt.

Om de drinkwaterreserves zoveel mogelijk te ontzien, maken veel bezitters van wasbedrijven gebruik van moderne waterzuiveringinstallaties met voorloopreservoirs en bezinkingsbekkens.

Afvalwatertechnieken met microfilterinstallaties (fysische zuivering) of biologische waterzuiveringstechnieken beschermen het milieu.Zo kunnen geen stoffen uit schoonmaak- of onderhoudsmiddelen in het grondwater terechtkomen.

Daarbij komen dan nog de hogecapaciteitsseparatoren die ervoor zorgen dat geen olie maar alleen schoon water in de afvoer terecht komt.

Waarom meer glans bij Carwash Dodane?

De combinatie van de biologische polish elementen met osmose water garanderen een unieke glans. Met het polierstation wordt het polish element in het koetswerk ingewerkt en DIPROF (nanomoléculaire film) zorgt dan voor de final touch !

Maar, en dit is heel belangrijk, osmose water zorgt ervoor dat de glans er volledig doorkomt.

Osmose water is een gedemineraliseerd water, of, puur water waarin alle mineralen, kalk, ... verwijderd zijn. Dit water is volledig "transparant" en verhoogt daardoor het glans effect!

Osmose water is duur en vraagt veel onderhoud, het is geen makkelijk proces en bij veel collega's vergeet men de kwaliteit van de osmose in het oog te houden.

Bij Dodane controleert men wekelijks de waarden van het osmose water, wat voor een constante kwaliteit zorgt!

Waarom meer glans bij Carwash Dodane?

Onze tips voor jou

Onder een boom

Vermijd aller tijden uw wagen achter te laten onder een boom, tegen een haag, ... schors en bladeren laten een chemisch zuur stof achter die de lak sterk beschadigd.

Olie, benzine, verf, ...

Olie, benzine, verf, ... moeten onmiddellijk verwijderd worden, zoniet dringen die zich in de poriën van de lak en verkleuren die.

Geen droge doek

Wrijf nooit met een droge doek op een droog koetswerk.

Vlekken verwijderen

Probeer nooit asfalt vlekken, insect resten, vogel uitwerpsel wrijvend te verwijderen, u zou alleen maar onherstelbare schade veroorzaken.

Verf, insecten, ...

Verf, insecten, uitwerpselen,… kunnen alleen maar veilig verwijderd worden door een alkalische inneveling gevolgd door een hoge druk verwijdering met hoog water debiet. U doet dit best in een gekeurde carwash bedrijf.

Een show-room glans

Een wagen die lang vuil blijft verliest zijn oorspronkelijke glans, ook na een wassing. De poriën van de lak zetten zich open en dicht door de hoge temperatuur verschillen (motor warm, koud) en worden zo binnen gedrongen door micro deeltjes die de glans aantasten. Een wagen moet minstens om de 2 weken gewassen worden. Doet u dit in onze installatie dan garanderen wij het behouden van de show-room glans!

Vermijd krassen

In tegenstelling tot wat velen denken veroorzaakt men sneller krassen wanneer men zelf een wagen wast. Men kan in het algemeen nooit genoeg water gebruiken voor alle zand korreltjes te verwijderen.

Reinig de velgen

Aluminium velgen moeten minstens om de 2 à 3000 km gereinigd worden, door middel van een alkalisch product, indien men te lang wacht wordt de schade onherstelbaar en moet men overschakelen op zuur producten, die heel schadelijk zijn niet alleen voor het koetswerk maar ook voor de gezondheid.

Vertrouwen

De meeste concessiehouders van de regio laten de nieuwe wagens, voor aflevering aan de finale klant, in onze installatie wassen, de kans is dus groot dat uwe nieuwe wagen reeds bij ons gewassen is geweest.