Carwash

Carwash Dodane, snel en perfect! Bij Dodane opteert men al meer dan 20 jaar voor prima waskwaliteit en service. Dat is en zal altijd ons handelsmerk blijven. Onze carwashes bieden overal de hoogste waskwaliteit en gratis stofzuigen aan, met de Washing-Card kan u dan ook in alle filialen terecht. Momenteel beschikken wij over carwashes in Ninove, Sint-Pieters-Leeuw en Edingen. Toch heeft iedere site zijn eigen specificaties, kies uw vestiging voor meer informatie:

Sint-Pieters-Leeuw
Te Sint-Pieters-Leeuw kan u terecht in de modernste wasstraat van België met alle aanwezige snufjes en nieuwigheden van in de carwash-wereld, zoals een ingebouwd polierstation, geleide spiegeldroger, extra krachtige stofzuigers, manuele blasers voor de perfecte afwerking (gratis te gebruiken) …

Ook de wascapaciteit ligt het hoogste in Sint-Pieters-Leeuw, hier kunnen wij 100 wagens/uur aan!

Ninove
Te Ninove is de wasstraat iets korter (85 wagens/uur ) maar toch heel compleet met ook een ingebouwd polierstation.
U kan er ook terecht in onze Dodane Car Wellness Center, een droombehandeling voor autofreaks, maar ook de perfecte service voor een interieurreiniging, het simoniseren, polieren, ontgeuren,… Klassieke reiniging van het interieur bieden wij er ook aan zonder afspraak!
Ook te Ninove: 6 selfwash-boxen met alle mogelijke opties!

Edingen
In Edingen hebben we gekozen voor een kortere wasstraat (60 wagens/uur), maar met nog meer service. Hier worden de wagens manueel nagedroogd en ook de deurdorpels worden gereinigd! Interieur-reiniging bieden wij er ook aan.