Een Washing Card is een gebruiksvriendelijk betaalmiddel dat heel wat voordelen biedt.

Als houder van een Washing Card geniet je van een dubbele korting. Naast een directe korting dankzij onze speciale tarieven voor Washing Card houders geniet je ook van een gratis laadbonus die tot € 60,00 kan bedragen.

Je kan jouw kaart opladen naar keuze voor een bedrag tussen € 30,00 en € 400,00. Hoe meer je laadt, hoe groter jouw extra laadbonus zal zijn.

De Washing Card kan niet gebruikt worden in ons Car Wellness Center of in onze Selfwash Carwash.

De Washing Card is uiteraard ook geschikt voor firma’s met een wagenpark, iedere wagen heeft zijn eigen waspas en deze kaart kan dan ook afzonderlijk ingesteld worden (bv. max. 2 wassingen/maand).

Ook kan je de wasfrequenties, met datum en exacte uur van wassing, aanvragen of zelf raadplegen. Firma’s met een grotere wagenpark kunnen ook opteren voor een maandelijkse facturatie, met detail van wasdatum en tijd van iedere voertuig.

Aarzel niet contact op te nemen voor een gepersonaliseerde prijs aanvraag via ons contactformulier of via Danny Vander Eeckt op het nummer 0498 56 70 85.

Optie 1: Geef uw gegevens in via ons aanvraagformulier onderaan deze pagina en wij verzenden u gratis de Washing Card.

Optie 2: Vraag je formulier in één van onze vestigingen en registreer nadien je Washing Card op onze website op deze pagina. Nadien kan je jouw kaart opladen en gebruiksklaar maken voor je eerst wasbeurt.

Optie 3: Vraag je formulier in één van onze vestigingen en vul het in. Je kan dan onmiddellijk gebruik maken van je Washing Card.

Dit kan je gemakkelijk doen door in te loggen onderaan deze pagina en de instructies te volgen. Uiteraard kan u ook uw kaart opladen in al onze carwash-sites (betaling cash, bankkaart, overschrijving...).

Prijzen en bonus Washing Card
Je betaalt Gratis bonus Washing Card waarde
€ 30 € 1 € 31
€ 50 € 2 € 52
€ 100 € 8 € 108
€ 200 € 22 € 222
€ 400 € 60 € 460
Washing Card aanvragen, beheren en opladen

Hieronder kun je jouw Washing Card beheren. Heb je nog geen Washing Card? Vraag deze dan vlug aan!

TIP : indien u een bestaande Washing Card thuis wenst op te laden, hoef je alleen hieronder uw wachtwoord aan te vragen (inloggen). Het wachtwoord kan ook aangevraagd worden tijdens uw bezoek aan onze carwash.