De carwash van de toekomst

Wasstraat

Dodane carwash werkt uitsluitend met HOLZ systemen. HOLZ behoort namelijk tot de top technologie op het gebied van wasstraten.

NIEUW BIJ DODANE: het GOLD programma

Met het GOLD programma geniet u dankzij het ingebouwde polierstation van een unieke diepglans en een langdurige bescherming.

 

 

De verschillende fases van het wasproces

1 – Automatische inneveling met alkalische chemie (Ph 10), velgen worden hier dubbel ingeneveld, ook door alkalisch middel (niet agressief) In deze fase wordt alle vuil “los gemaakt”
2 – Hoge druk (4 sproeiers 5,5 Bar) om alle losgemaakt vuil te verwijderen VOOR textiel

3 –  Hoge druk (2 keer 6 sproeiers, roterend) op velgen, hier wordt 90 % van de velgen gereinigd

4 – De onderkant van de wagen wordt door een krachtige hogedruk boog aangepakt

5 –  Textiel wassing met neutrale chemie, de lak van het koetswerk wordt gereinigd en voorbereid op het inwerken van wax en polish

6 –  Velgen worden mechanisch afgewerkt door middel van synthetische velgen borstels

7 –  Mobiele Hoge druk gordijn (40 sproeiers 4 Bar) verwijderd laatste aanwezige chemie van de wagen, deze is nu reeds gewassen!

8 – Volgend polierstation : volgende textiel borstels werken hier wax en polish in de poriën van het koetswerk in. De Platinium Wax vormt een nano-moléculaire film op het koetswerk, die zorgt voor hoogglans en ook voor bescherming tegen UV stralen.

9 –  Osmose spoeling (gedemineraliseerd water, droogt op zonder sporen na te laten)

10 –  Droging via 3droog turbines

11-  Mechanische droog afwerking : mitter + droog textiel borstel

Gedurende het hele wasproces wordt er op geen enkel moment gebruik gemaakt van een zuur product en is de wagen alleen in contact geweest met zachte textielelementen (TUV en KIWA gekeurd).

Unieke glans en extra-bescherming !

De PLATINIUM WAX is een sterk geconcentreerde wax met dubbele werking: Eerst worden de poriën van de lak gevuld met de nano-deeltjes, ten tweede bindt de KENOLON zich met de nano moleculaire film, waardoor een hard, beschermend schild gevormd wordt, dat vuil en UV-straling afstoot.

Het resultaat is verbluffend, een nooit eerder geziene glans, van hele lange duur die de lak voor lange tijd beschermd !

Meer informatie