De carwash van de toekomst

Registreer jouw Washing Card onderaan de pagina!

Met de Washing-Card kan u ook van een gratis wasbeurt ( Basis was ) genieten op uw verjaardag !
U kan uiteraard een duurder programma kiezen, het verschil in prijs wordt dan automatisch van het saldo van uw waspas afgetrokken.
Uw verjaardag moet dan wel bij het aanschaffen van de Washing-Card ingegeven worden en kan daarna niet meer gewijzigd worden.
2 voorwaarden : er moet minstens 10 Euro op het saldo van uw waspas staan en er moeten met dezelfde waspas minstens 10 wasbeurten gedaan zijn in de laatste 12 maanden.
Bij bedrijven met meerdere waspassen geldt dit alleen maar bij de hoofd Washing-Card. ( de eerste geregistreerde Washing-Card )

Washing Card

Wat is de Washing Card Dodane?

Een WASHING CARD is een nieuw en gebruiksvriendelijk betaalmiddel dat heel wat voordelen biedt.

Als houder van een WASHING CARD geniet u van een dubbele korting. Naast een directe korting dankzij onze speciale tarieven voor WASHING CARD houders geniet u ook van een gratis laadbonus die tot € 60,00 kan bedragen.

U kan uw kaart opladen naar keuze voor een bedrag tussen €30,00 en €400,00 euro. Hoe meer u laadt, hoe groter uw extra laadbonus zal zijn.

Ook firma’s kunnen gebruik maken van een Washing Card

De WASHING CARD is uiteraard ook geschikt voor firma’s met een wagenpark, iedere wagen heeft zijn eigen waspas en deze kaart kan dan ook afzonderlijk ingesteld worden (bv. max. 2 wassingen/maand ).

Ook kan u de wasfrequenties, met datum en exacte uur van wassing, aanvragen of zelf raadplegen.Firma’s met een grotere wagenpark kunnen ook opteren voor een maandelijkse facturatie, met detail van wasdatum en tijd van iedere voertuig.

Aarzel niet contact op te nemen voor een gepersonaliseerde prijs aanvraag.
Danny Vander Eeckt: 0498 567085

 

Hoe bekom ik een Washing Card?

Optie 1 Stuur ons een mail met uw persoonlijke gegevens, nadien bezorgen wij u gratis een Washing Card die u nadien op onze website kan registreren en opladen.

 

Optie 2 Vraag uw formulier in één van onze vestigingen en registreer nadien uw Washing Card op onze website. Nadien kan u uw kaart opladen en gebruiksklaar maken voor uw eerst wasbeurt.

 

Optie 3 Vraag uw formulier in één van onze vestigingen en vul het in. U kan dan onmiddellijk gebruik maken van uw Washing Card.

Tarieven Washing Card

U betaalt

Gratis bonus

Washing Card waarde

€ 30 € 1,00 € 31,00
€ 50 € 2,00 € 52,00
€ 100 € 8,00 € 108,00
€ 200 € 22,00 € 222,00
€ 400 € 60,00 € 460,00

 

Registreer hier jouw Washing Card

Stuur ons uw persoonlijke gegevens naar info@dodane.be met het gewenste aantal waspassen, nadien sturen wij uw WASHING CARD gratis via de post op.